ଯେତେବେଳେ ଆପଣ କୌଣସି ପ୍ରୋଗ୍ରାମ ରୁ iECHO ରେ ଓହରିଯାଆନ୍ତି, ଆପଣ ଆଉ ସେହି ପ୍ରୋଗ୍ରାମର ଅଂଶ ହୋଇ ରହିବେ ନାହିଁ ଏବଂ ଏହାର ବିଜ୍ଞପ୍ତିଗୁଡ଼ିକ ପାଇବା ବନ୍ଦ ହୋଇଯିବ। ଯଦି ଆପଣଙ୍କର ସମୟସୂଚୀ ପରିବର୍ତ୍ତିତ ହୋଇଛି, ଆପଣଙ୍କ ରୁଚି ବଦଳିଛି, କିମ୍ବା ଆପଣ ଆଉ ସେହି ପ୍ରୋଗ୍ରାମରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ ଚାହୁଁନାହାଁନ୍ତି, ତେବେ ଏହା ଲାଭଦାୟକ ହୋଇପାରେ। ଏହା ମନେରଖିବା ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଯେ ଓହରିଯିବା ଦ୍ୱାରା, ଆପଣ ପ୍ରୋଗ୍ରାମର ମୂଲ୍ୟବାନ ସେସନ୍, ଅପଡେଟ୍, ଏବଂ ଯୋଗାଯୋଗଗୁଡ଼ିକୁ ହରାଇପାରନ୍ତି।
ଯଦି ଆପଣ ଓହରିଯିବାକୁ ନିଷ୍ପତ୍ତି ନିଅନ୍ତି, ତେବେ ଏହି ସରଳ ପଦକ୍ଷେପଗୁଡ଼ିକୁ ଅନୁସରଣ କରନ୍ତୁ:
- ‘ପ୍ରୋଗ୍ରାମ’ ଚୟନ କରନ୍ତୁ।
- ଆପଣ ଯେଉଁ ପ୍ରୋଗ୍ରାମରୁ ଓହରିବାକୁ ଚାହୁଁଛନ୍ତି ସେଥିରେ ‘ଅଂଶଗ୍ରହଣକାରୀ ଗ୍ରୁପ୍’ ଚୟନ କରନ୍ତୁ।
- ଥରେ ଆପଣ ସେସନ୍ ସମୟସୂଚୀ ପୃଷ୍ଠାରେ ପହଞ୍ଚିଗଲେ, ସେସନ୍ ବିବରଣୀ ଉପରେ ଦିଆଯାଇଥିବା
Leave Participant Groupବଟନ୍ ଉପରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ। - ନିଶ୍ଚିତ କରିବାକୁ
Yesଚୟନ କରନ୍ତୁ।
