Renunțarea la un grup de participanți

Când renunțați la un program pe iECHO, nu veți mai face parte din acel program și nu veți mai primi notificările acestuia. Acest lucru poate fi util dacă programul dumneavoastră s-a schimbat, interesele vi s-au modificat sau dacă pur și simplu nu mai doriți să participați la acel program. Este important de reținut că, prin renunțare, este posibil să pierdeți sesiuni valoroase, actualizări și comunicări din partea programului.

Dacă decideți să renunțați, urmați acești pași simpli:

  1. Selectați „Program”.
  2. Selectați „Grup de participanți” din programul la care doriți să renunțați.
  3. Odată ce vă aflați pe pagina cu programul sesiunilor, faceți clic pe butonul Leave Participant Group aflat deasupra detaliilor sesiunii.
  4. Selectați Yes pentru a confirma.