Dacă doriți să vă ștergeți contul iECHO, urmați acești pași:
- Selectați Editare profil din meniul derulant de sub numele dumneavoastră de pe pagina principală.
- Selectați Setări și faceți clic pe Ștergere cont.

- Specificați motivul pentru care doriți să vă ștergeți contul și bifați caseta pentru a confirma că luați la cunoștință faptul că toate datele dumneavoastră personale și cele legate de programul ECHO vor fi șterse definitiv.

👉 Dacă vă ștergeți contul deoarece primiți prea multe e-mailuri, o alternativă mai bună fără a vă pierde progresul și datele din iECHO ar fi:
- Dezabonarea de la e-mailurile promoționale: E-mailurile promoționale sunt concepute pentru a promova platforma și a crește notorietatea brandului. iECHO acordă o atenție deosebită comunicărilor trimise utilizatorilor, asigurându-se că e-mailurile sunt relevante și nu sunt excesive. Cum să vă dezabonați de la e-mailurile promoționale.
- Părăsirea unui program: Renunțarea la un program din iECHO înseamnă că nu veți mai face parte din acel program specific și nu veți mai primi notificări legate de acesta.

Această casetă de dialog apare atunci când selectați „Primesc prea multe e-mailuri” ca motiv pentru ștergere
Dacă doriți totuși să continuați cu ștergerea, selectați Continuă spre ștergere.
- Selectați Ștergere cont.
- iECHO va trimite o parolă unică pe adresa dumneavoastră de e-mail sau la numărul de telefon (în funcție de metoda de înregistrare) pentru a confirma ștergerea. Introduceți codul sau OTP-ul.

Ștergerea contului dumneavoastră va șterge definitiv toate datele personale și informațiile legate de programul ECHO. Această acțiune este ireversibilă. Vă rugăm să vă asigurați că faceți o copie de rezervă pentru toate datele dumneavoastră, inclusiv rapoartele CSV, certificatele și alte documente importante, înainte de a continua cu ștergerea.