Ștergeți-vă contul iECHO

Aflați cum să vă ștergeți contul iECHO și să gestionați opțiunile alternative de comunicare.

Dacă doriți să vă ștergeți contul iECHO, urmați acești pași:

  1. Selectați Editare profil din meniul derulant de sub numele dumneavoastră de pe pagina principală.
  2. Selectați Setări și faceți clic pe Ștergere cont.
  3. Specificați motivul pentru care doriți să vă ștergeți contul și bifați caseta de selectare pentru a confirma că luați la cunoștință faptul că toate datele dumneavoastră personale și cele legate de programul ECHO vor fi șterse definitiv.

Dacă vă ștergeți contul deoarece primiți prea multe e-mailuri, o alternativă mai bună fără a vă pierde progresul și datele din iECHO ar fi:

  • Dezabonarea de la e-mailurile promoționale: E-mailurile promoționale sunt concepute pentru a promova platforma și a crește notorietatea brandului. iECHO acordă o atenție deosebită comunicărilor trimise utilizatorilor, asigurându-se că e-mailurile sunt relevante și nu excesive. Exemple de e-mailuri promoționale includ:
    E-mailuri de actualizare a funcționalităților: Informarea utilizatorilor despre funcționalități noi pe platformă.
    iECHO Wrap: Oferirea de informații personalizate privind implicarea utilizatorului în ECHO prin intermediul iECHO în ultimul an.
    Rezumat săptămânal al discuțiilor: Un rezumat al tuturor activităților din forumul de discuții al diferitelor programe din care faceți parte.
  • Părăsirea unui program: Renunțarea la un program pe iECHO înseamnă că nu veți mai face parte din acel program specific și nu veți mai primi notificări legate de acesta.
    Această casetă de dialog apare atunci când selectați „Primesc prea multe e-mailuri” ca motiv pentru ștergere
    Această casetă de dialog apare atunci când selectați „Primesc prea multe e-mailuri” ca motiv pentru ștergere

    Dacă doriți totuși să continuați cu ștergerea, selectați Continuă ștergerea.

  1. Selectați Ștergere cont.
  2. iECHO va trimite o parolă unică la adresa dumneavoastră de e-mail sau la numărul de telefon (în funcție de metoda de înregistrare) pentru a confirma ștergerea. Introduceți codul OTP.

Ștergerea contului va șterge definitiv toate datele dumneavoastră personale și informațiile despre programul ECHO. Această acțiune este ireversibilă. Vă rugăm să vă asigurați că faceți o copie de rezervă a tuturor datelor dumneavoastră, inclusiv rapoartele CSV, certificatele și alte documente importante, înainte de a continua cu ștergerea.