iECHO le permite acum organizațiilor să reangajeze participanții inactivi din grupurile lor de participanți. Organizațiile pot lua măsuri după cum este necesar, pot lua legătura prin e-mail, pot marca un participant ca fiind din nou activ pentru a relua mementourile sau îl pot elimina din grupul de participanți pentru a elibera un loc pentru alții.

Când sunt marcați participanții ca fiind inactivi?

Participanții sunt marcați automat ca inactivi după ce lipsesc de la sesiuni pe baza criteriilor de mai jos:

  • Sesiuni cu frecvență săptămânală (sesiuni săptămânale programate folosind programul recurent) – după 12 sesiuni la care nu s-a participat
  • Sesiuni cu frecvență lunară (sesiuni lunare programate folosind programul recurent) – după 10 sesiuni la care nu s-a participat
  • Sesiuni obișnuite / ad-hoc (opțiunea de repetare nu este selectată la crearea grupului de participanți, sunt create sesiuni ad-hoc) – după 15 sesiuni la care nu s-a participat

Notă: Participanții inactivi nu mai primesc mementouri automate pentru sesiuni, deși accesul lor la platformă, la resursele și la sesiunile acesteia rămâne neafectat.

Cum pot fi accesați participanții inactivi?

  • Autentificați-vă pe iECHO.org
  • Din panoul din stânga, selectați Toate programele.
  • Alegeți Programul relevant, apoi selectați Grupul de participanți în care doriți să accesați participanții inactivi.
  • Mergeți la fila Participanți și selectați Participanți inactivi din cadrul acesteia.

Cum se pot reangaja participanții inactivi?

  • După ce ați selectat participanții cu care doriți să reluați legătura, selectați Email rapid.
  • Scrieți un e-mail personalizat care să evidențieze ce pierd prin neparticiparea la sesiuni și să prezinte punctele cheie din sesiunile anterioare pentru a le trezi interesul.

Notă: Aflați mai multe despre cum să trimiteți e-mailuri rapide.

Cum să asigurați acuratețea datelor (eliminarea participanților inactivi)?

Dacă ați încercat de mai multe ori să reimplicați participanții inactivi, urmați pașii de mai jos pentru a vă păstra datele corecte:

  • Selectați lista de participanți care apare și selectați Elimină selecția
  • iECHO va reconfirma acțiunea. Selectați Elimină pentru a șterge participanții inactivi din grupul dumneavoastră de participanți.