Вкладка «Неактивні учасники»

iECHO тепер дозволяє організаціям повторно залучати неактивних учасників у своїх групах учасників. Організації можуть вживати необхідних заходів, звертатися електронною поштою, позначати учасника як активного знову, щоб відновити нагадування, або вилучати його з групи учасників, щоб звільнити місце для інших.

Коли учасники позначаються як неактивні?

Учасники автоматично позначаються як неактивні після того, як пропустять сесії відповідно до наведених нижче критеріїв:

  • Щотижневі сесії (щотижневі сесії, заплановані за допомогою повторюваного розкладу) — після 12 пропущених сесій
  • Щомісячні сесії (щомісячні сесії, заплановані за допомогою повторюваного розкладу) — після 10 пропущених сесій
  • Звичайні / разові (ad-hoc) сесії (функція повторення не вибрана під час створення групи учасників, створюються разові сесії) — після 15 пропущених сесій

Примітка: неактивні учасники перестають отримувати автоматичні нагадування про сесії, хоча їхній доступ до платформи, її ресурсів і сесій залишається без змін.

Як отримати доступ до неактивних учасників?

  • Увійдіть у систему iECHO.org
  • На лівій панелі виберіть Усі Програми.
  • Оберіть відповідну Програму, а потім виберіть Групу учасників, у якій ви хочете отримати доступ до неактивних учасників.
  • Перейдіть на вкладку «Учасники» та виберіть під нею Неактивні учасники.

Як повторно залучити неактивних учасників?

  • Після того як ви вибрали учасників, яких хочете повторно залучити, виберіть Швидкий лист.
  • Напишіть персоналізований електронний лист, у якому підкресліть, що саме вони пропускають на сесіях, і поділіться яскравими моментами з минулих сесій, щоб викликати зацікавленість.

Примітка: Дізнайтеся більше про те, як надсилати швидкі електронні листи.

Як забезпечити чистоту даних (видалити неактивних учасників)?

Якщо ви кілька разів намагалися повторно залучити неактивних учасників, виконайте наведені нижче кроки, щоб підтримувати чистоту ваших даних:

  • Виберіть список учасників, що з'явиться, і натисніть Видалити вибраних
  • iECHO попросить підтвердити вашу дію. Натисніть Видалити, щоб видалити неактивних учасників з вашої групи учасників.